Archive for октомври 2018

Кой точно вид женска ризка е правилния за мен?

women shirtsДългото ходене по различни магазини Ви е писнало до безкрай? Имате нужда от нова дамска риза и не бихте могли да си изберете вид, коректен за Вас? А това са различни полезни съвети как реално да извършите правилния подбор.

Комбинация с панталон: в този случай разполагате с няколко варианта в зависимост от модела на панталона. Ако панталоните са тесни, тип клин или пък вид цигара ризата също е наложително да е впита или стегната като вид.

В случая е възможно да е разнообразена с интересен аксесоар ако самата ризка е по-семпла и така също да дадете и акцент в облеклото си. Ако панталона е широк като вид просто носете по-голяма риза. Точно тази комбинация е подходяща за жени с големи мерки.

Комбинация на пола с ризка: Поради много различните кройки на пола искаме не искаме нужно е да съобразим и ризата с тях. Основното и най-важното правило в този случай/ като и с панталоните/ е валидно и тук – прибрана, вталена кройка пола плюс същия модел риза. Пола модел молив и вталени поли е нужно да се съчетаят само и единствено с риза по тялото за да не се получи асинхрон в цялостната визия. Цветово без съмнение няма от какво реално толкова да се тревожите – черната пола до коляно е в състояние да се съчетае на практика с абсолютно всеки цвят дамска ризка. Напоследък модерни са бледо цикламените нюансите както и отделните багри на цвят бордо. В случай, че не Искате да рискувате подберете класическият вариант – бяла ризка и черна пола.

Дамската риза се вписва също правилно в комбинация и с костюм от 2 компонента – комбинация от жакет и пола или панталон. Доста жени го избират като всекидневен работен костюм още повече при ежедневни срещи с клиенти или партньори.

Един елегантен трик, който може да се включи е изборът на спомагателни аксесоари. Само една прекрасна брошка, шалче или може и по скромно колие би могло да разчупи изгледа Ви в случай, че използвате да речем ризка с един цвят.

Не е нужно да имате десетки нюанси ризки в този случай, а единствено коректния аксесоар. Но ако моделът е по-свободен безпроблемно ползвайте брошка или пък друго бижу с нескъпоценно камъче примерно. За по-втален модел ползвайте многоцветни шалчета за да придадете нужното внимание точно над разгръщащия модела допълнителен елемент. По този начин с няколко цветове ризи и малко на брой добре избрани аксесоара имате възможност да сътворите десетки комбинации без да се влагат много разходи. Важна препоръка – правете експерименти. Не си поставяйте вие сами граници на външния вид. Хората ще обърнат внимание на усърдието Ви и ще сте оценени подобаващо.

Сайтът: https://www.vardfashion.com/fshn/bg/Teniski-cat-1.html