Archive for юни 2016

Теракот в мечтаната ни къща

bathroom tiles
Чисто новият ни апартамент се нуждае от много неща, от които без капка съмнение е и изцяло новата баня. А чисто новата баня от своя страна има нужда от съвсем нови плочки. А тяхното монтиране със сигурност е една от най-трудните задачи за собствениците.
Всъщност организирането на банята, а следователно и на съответните плочки за баня е най-правилно да стартира още точно преди изпълнението на системата за канализацията. Разбира се това позволява бъдещото обзавеждане за баня да се съобразява с нуждите на стопаните, а не точно обратно. Удачното разположение на водопроводите малко по-късно неимоверно ще спомогне монтирането на теракот за баня.
Освен конкретните си потребности всеки един собственик е хубаво да се съобразява с естетическия си вкус и с предпочитанията си за това как точно да бъде изградено всичко. Безсъмнено това важи най-вече при избора на плочки за баня. Всеобщото мнение е, че вертикално разположените плочки за баня често правят стаята по-високо, а хоризонтално поставените – по-ниска.
По подобен начин е и въпросът с цветовете и десените. По общо мнение светлите фаянсови плочки за баня ще накарат мъжете и жените да виждат банята като по-просторна, а може би по-приветлива. Без значение дали ще се съобразява с този съвет или не, почти всеки стопанин и без друго ще бъде изправен пред голям избор от най-различни шарки, цветове и марки фаянс за баня. Тук без съмнение няма грешен или правилен избор.
При самото редене на надлежно избраните фаянсови плочки за баня има значителни правила или главно най-важни насоки, които е добре да се правят от абсолютно всеки, който би искал да разполага с хубава и функционална баня. Много важно е как точно ще бъдат подготвени стените и тавана, точно коя смес да се подготви за залепването на самите плочки за баня, също и как коректно да се поставят фугите. За всичко това е наистина добре да се потърси информация от първа ръка или точно професионална помощ, тези специалисти са главно за това, за да ни помагат в важния избор.
намерете още информация
feniks.bg