Archive for август 2017

Подаръците – ясен знак на любов и внимание

kitchen giftsДаровете – големи или малки, много скъпи или евтини, луксозни или сантиментални, лъскави или символични? Какви точно подаръци Вие избирате за любимите си хора? Подготвяте ли всичко предварително или вършите всяко нещо в последния момент? Кога последно направихте подарък? Правите подаръци само на повод? Колко значими подаръците за Вас – просто традиция, ненужни глезотии или начин, чрез който може да покажете на някой колко го оценявате и обичате?

Истината е, че уникалните подаръци са ясен знак на обич и загриженост! Даровете са нещо, което кара хората да се чувстват специални и обичани. Почти всеки харесва да получава дарове без или с повод. Хубаво е, че има много празници, поради които мъжете и жените се сещат един-друг. Когато вие търсите лични подаръци за рожден ден, имен ден, Коледа, нова година, Свети Валентин, Великден, лични причини като годишнина или сватба и т.н. наистина трябва да се съобразявате с личните предпочитания и интереси на мъжете и жените. Несъмнено, обаче, личните подаръци без официална причина са дори по-красиви и донасят повече оценяване. Подаръците без повод са различни, изненадващи, интересни. Дарявайки именно такъв подарък, вие показвате вашето специално и лично отношение към дадения индивид, вашата обич, загриженост, признателност, благодарност, внимание, любов. Всеки един от нас получава големи подаръци за рожден ден, имен ден, за Коледа, Нова година, както и за почти всеки общоприет празник, който е причина да се получават малки подаръци. Ако, обаче, направите изненада на някой без да има повод, ако той не очаква, задоволството е пълно и за този, който получава и за този, който подарява подаръци|за този, който получава и за този, който подарява}.

Стига да има желание, човек е възможно да обмисли адски много идеи за големи подаръци и интересни сценарии за подаряването им. може да се организра пътуване или среща до непознато и интересно място или да вземете пропуск за някакво събитие – обучение, семинар, концерт, промоция, театрално представление или кино прожекция и други. Ако човека, който искате да изненадате е по-екстремен, най-подходящите за самия него подаръци са скок с бънджи, парашут, летене с балон, парапланер или делтапланер, каране на сърф, сноуборд или ски и други. Ако пък получателя на изненадата е човек на науката, изненадите за него атрактивни спортове или уроци по танци

Продължете тук: http://zebrahome.bg/go/kuhnenski-prinadlejnosti.html