Archive for февруари 2017

Как да вземем стабилен мобилен компютър – ръководство за новаците

laptop

Поради неуспоримия факт, че новите технологии непрекъснато се модернизират, броят на населението, избиращи да си купуват мощни лаптопи вместо стационарни компютри се увеличава в пъти . Едно от главните плюсове на преносимите компютри е мобилността им, която им дава възможност без никакви проблеми да бъдат носени . Безсъмнение те са чудесния избор за тази част от хората, които са непрекъснато движение, а освен това и не заемат много място вкъщи като стационарните.

Правилния избор на подходящите геймърските мобилни компютри може спокойно да се окаже невъзможна мисия за начинаещите в тази конкретна област. Самата истина е, че на пазара се въвеждат много и най-различни модели и марки, с толкова различни функионалности.

И как да вземете 1, който ще отговаря напълно на вашите предпочитания?

Уточнете с какви пари ще разполагате. Изберете рамка на цената и така ще намалите възможностите на вашия избор. Може да си закупите приличен лаптоп на крайна цена от осемстотин до хиляда лв., но ако бихте желали наистина добра машина ще е нужно да си приготвите и да отделите 2 или три пъти повечко за нея.

Най-важно нещо в подбора на стабилен лаптоп е видео картата. В перфектния случай вие ще желаете тя да е външна и със собствена рам минимално 1 GB. В абсолютно никакви обстоятелства не вземайте преносим компютър с вградена карта на видеото, понеже тя не би могла да поддържа тежките игри, а вие само ще си дадете финансови средства напразно.

Другият по важност елемент е процесорът. В прекрасния вариант ще искате той да бъде минимално 2.5 GHz 2-ядрен, а защо не и 4-ядрен CPU. Процесорът управлява скоростта на процесите на вашия мобилен компютър. Запомнете едно: ако по-висока е GHz, много по-добре. Обикновено вие ще трябва да направите избор измежду Intel или AMD, а точно те са двата най-добри създатели на CPU-та.

Също така е добре да вземете под внимание с колко памет се предлага избрания от вас хубав лаптоп. Най-правилно би било да бъде с минимум 4Gb, но ако е с шест, 8 дори дванадесет ще бъде най-добре. Колкото повечко памет притежава вашия собствен мобилен компютър и стабилна карта на видеото, толкова по-гладко ще вървят любимите ви сериозни игри.

И ако следвате тези главни напътствия ще успеете да откриете и вземете най-добрия мобилен компютър за игри, изцяло съобразен с нуждите ви и финанси.

Прочетете пълната информация: https://www.sravni.bg/srvnbg/c6225-laptopi/f/proizvoditel=apple/n/page=1/p=24/grid/priceasc

Кои са правилата при избиране на официални рокли

dress

Запознати ли сте с важните стъпки, които вие е наложително да следвате, когато ви очаква избиране на официална рокля?

Каква би трябвало да бъде 1-вата стъпка, ако искате да се запознаете в детайли с продаваните официални рокли? Вероятно предполагате, че първата крачка е необходимо да бъде намиране на достатъчно време за много обиколки. Истината е съвсем различна и тя е, че подобно действие не е необходимо, след като на ваше разположение е удобство, което предлага пазаруването през онлайн пространството. Без съмнение точно това е вариантът, който ще ви спести наистина много време, защото от вас се желае само да натиснете няколко бутона на клавиатурата и клика на мишката на лаптопа. Вземете под внимание материите, от които е направена всяка една рокля, тъй като по този начин ще придобиете максимално ясна представа за качеството и.

Когато вече сте наясно къде точно е възможно да откриете огромното разнообразие от официални рокли, което искате, следва ред да се замислите и за желания от вас модел. Логично, моделът до много голяма степен зависи и от темата на въпросното събитие. Примерно, ако сте поканени на сватба, то точно тогава на 1-во място е хубаво да вземете под внимание през кой сезон ще се състои тя, както и къде точно. При вариант, че ще е тържество на открито, то тогава ви съветваме да се замислите за рокля с дължина до коляното и в приятни светли цветове или с цветен десен. Тук неписаното правило гласи, че в никакъв вариант не трябва да търсите чисто бял или много близък до белия цвят, понеже това е запазеният цвят за булката и не трябва да местите нужното внимание от нея.

Тържествата на закрито и то главно тези, които се провеждат през по-хладните периоди от календарната година, задължават дамите да бъдат с дълга тържествена рокля. Нюансът оставяме на вас, но ще е желателно да заложите на тъмен такъв. Не забравяйте и за наметка, която ще ви е необходима през по-студените месеци от годината.

Всяка дама знае кои са хубавите форми на тялото, които иска да подчертае и именно поради тази причина би могла самостоятелно да обмисли кой е най-правилния модел . Важното е да вземете модел рокля, с която се чувствате превъзходно, но не бива да забравяте и за удобството.

Вижте още: кликни тук